Zesde 2W4C rit & COVID 19

27-06-2020 13:44

Beste motorrijdster, motorrijder,

Zoals vele organisaties door COVID 19 genoodzaakt zagen hun evenementen  te annuleren of te verplaatsen zijn ook wij genoodzaakt om onze zesde motor- en scooterrit die normaal doorging op zondag 23 augustus 2020 af te lasten.

Wij van het bestuur zijn hebben even de koppen bij elkaar gestoken en zijn met het idee aan het spelen om onze rit open te stellen zodat iedereen onze reeds uitgestippelde rit kan rijden.

Ons idee is om er een vrije rit van te maken op GPS, al dan niet met een vrije of vaste bijdrage.

Bij een vrije bijdrage krijgt  iedereen die de rit wil rijden het GPX-bestand doorgestuurd en kan hij/zij zelf bepalen wat onze rit hem/haar waard is en dit storten op onze rekening.

Bij een vrije bijdrage zal er echter geen verplichting zijn om een bijdrage te doen en zal het GPX-bestand sowieso naar u verzonden worden na het ontvangen van het formulier.  

Bij een vaste bijdrage zouden we het GPX-bestand doorsturen van zodra die is gestort op onze rekening, hiervoor hadden we in gedachten 5,00 €uro/deelnemer ongeacht met of zonder passagier.

Er is ook een mogelijkheid om onze rit naar latere datum te verschuiven, bv in het voorjaar 2021 en er is de mogelijkheid om onze route te gebruiken op ons normaal tijdstip in augustus 2021

Graag hadden we toch uw mening hierover en durven we uw medewerking te vragen om via onderstaande link uw mening te geven. De meerderheid beslist hoe we onze rit open zetten en of wanneer we deze organiseren.

Iedereen die het formulier heeft ingevuld krijgt ten laatste op 15 juli de resultaten van de enquête met de beslissing hoe we het gaan aanpakken