Vijfde 2 Wheels 4 Children motorrit op 8 september 2019

16-08-2019 00:00

Op zondag 8 september 2018 organiseren we onze vijfde editie van de 2 Wheels 4 Children motorrit.

Ook deze keer is de inschrijving in Cafe Picasso  Dorp-West 24 in Lochristi bij onze welbekende Buffalo Ben, mascotte van KAA Gent.

De Inschrijving start om 8u30 en loopt tot 12u. Piloten betalen 8 euro en passagiers 5 euro. De inschrijvinggelden worden integraal geschonken aan het Kinderkankerfonds van het UZ Gent. 

De rit is volledig aangeduid met onze welbekende bepijling en is op GPS-Garmin in beschikbaar.

Bij de inschrijving krijgt iedere ingeschrevene een bon voor een gratis consumatie in de eindlocatie en een bon voor het afhalen van de button als aandenken.

Onze rit is ongeveer 160 km lang en brengt ons door het Waasland en Scheldeland om te eindigen in onze vertrouwde aankomstplaats in de opleidingslokalen van VDAB Tragel in Aalst.

Er zijn net als altijd vijf waardebonnen van 10 euro te verdelen aan de verstkomende, de jongste piloot, de oudste piloot, de oudste motor en de eerst ingeschreven vrouwelijke piloot.

Door organisatorische problemen buiten onze wil en omdat dit jaar als een overgangsjaar moet bekeken worden zal er deze keer helaas geen eetkraam aanwezig zijn en is er ook geen optreden voorzien.

Onze affiche/flyer kan je downloaden via onderstaande link

affiche 2019.pdf (1176903)