3de VDAB Motorrit

28-03-2017 14:34

Op zondag 20 augustus2017 is het weer zo ver. Onze derde VDAB-motorrit staat in de steigers, de route is zo goed als klaar.

Om een tegenslag als vorig jaar wat op te vangen hebben we voor deze editie enkele nieuwigheden. Zo kan iedere deelnemer kiezen of hij/zij de korte rit van 140 km of de lange rit van 190 km wil rijden. Ook introduceren we voor onderweg enkele borden die drank-, eet- en tankgelegenheden aanduiden.

Voor specifieke gevaarspunten zoals bvb; een kasseiweg hebben we ook borden die deze zullen aanduiden.

Verder is het zo dat beide ritten elkaar voor 80% overlappen waarbij de korte rit een stukje afsnijd en na ongeveer 8 km terug op de route van de lange rit aansluit.

Bij de inschrijving is er opnieuw gratis een koffie voorzien en bij de aankomst een gratis drankje voor iedere deelnemer.

Opnieuw is ons eetkraam van de partij vanaf 13u voor diegene die grote honger gekregen hebben en onze bar is de ganse dag open voor de dorstigen.

Om iedereen de mogelijkheid te geven om deel te nemen hebben we de inschrijvingsuren wat aangepast. Inschrijven kan nu vanaf 8:00 tot 13:00 u.

Inschrijven kost voor piloten  10,00 € en voor passagiers 7,00 €.

Om 17:00 uur start ook ons muzikale gedeelte met The Landlords, een covergroep die niet zomaar hits spelen maa spelen met hits. Zij brengen gekende hits van toen in een hardrock jasje.

Voor het tweede optreden kunnen we weer rekenen op onze collega en zijn buurman die optreden onde de naam The Kwaremont Brodders, zij brengen hits op hun eigen manier en van allerlei genres.

Als afsluiten mogen we net als vorig jaar opnieuw Jules Artist & The Old Ones verwelkomen. Een 16 jr jonge gitaarvirtuoos met een begeleidingsband tussen 65 en 75 jr. Zij brengen het repertoire van The Shadows.